Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.07.2012, 10:34   #14934
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Kogoro Podgląd Wiadomości
Wspomniane kłamstwa policji świadczą tylko o chęci wyciszenia sprawy. Nie są dowodem winy policjanta. Zgadzam się, że nie powinny mieć miejsca.

W swoich wypowiedziach cały czas trzymam się aresztowania Kloca. Antifa mnie nie obchodzi. Nie odnosiłem się do niej.

Dlaczego uważasz, że ktokolwiek musi udowadniać Klocowi ataki i rozrabianie?
Przecież on i jego grupa nie musiała rozrabiać albo nie było na to wystarczających dowodów.
Policja miała fabrykować dowody

Zadaniem policji na takich manifestacjach jest utrzymanie porządku.
Jeżeli uzna (na podstawie konkretnych przesłanek), że dana grupa może stanowić zagrożenie, to mają prawo dokonać aresztowań (prewencyjnych). Być może tak było w tym wypadku.
Ile osób z grupy Kloca zatrzymano? Czy znaleziono przy nich niebezpieczne narzędzia? Ilu postawiono zarzuty? Skazano?

Zatrzymanie to jedno, ale Kloc dostał wyrok za to, że się stawiał - mówiąc po ludzku. Słusznie, bo kiboli za takie coś zawsze się karze.

Pracy sądu nie będę dyskutował, bo mam za mało przesłanek do wyciągania wniosków w jakimkolwiek kierunku.

Filmik pokazuje tylko fragment z życia jego bohaterów – zbyt krótki, by dokładnie stwierdzić, o co chodziło. Do niego dopisano ładną bajkę o patriocie Klocu i okrutniku policyjnym. Może ta bajka jest prawdziwa, może nie.

Odnośnie do ujawniania, co robił Kloc – jestem w kropce, bo nie mam danych na ten temat. Możesz podrzucić linki?
Kloc został skazany na podstawie zeznania jednego policjanta które ma trzy linijki -zarzut naruszenie nietykalności cielesnej policjanta- zarzucono mu rzucanie kamieniem czy kostką brukową w stronę policji -jego koledze którego zatrzymano z nim ten sam zarzut -ale szarpnięcie policjanta za rękaw kurtki czy swetra -są to jedyne osoby które zostały skazane za 11.11-resztę wniosków sąd odrzucił i do dziś policja nie uzupełniła pozostałych swoich wniosków do pozostałych zatrzymanych -kuriozum zaraz będzie rok
Sąd odrzucił wnioski poszkodowanego o dołączenie dowodów w sprawie czyli filmów zeznań innych światków ,monitoring miejskiego,filmu nagrywanego przez policję -a pani sędzina na pytanie dlaczego -stwierdziła że jest to nieistotne dla sprawy I pewnie miała racją bo jedyną sprawą w interesie Policji i rządzących było skazanie Kloca i pokazanie go już jako bandytę i kibola po ukazaniu się filmu z zatrzymania i katowania jego.
Odwołanie od wyroku i tak prostej do dziś nie jest rozpatrzone i nie jest wyznaczony nawet termin rozprawy

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post