Ale ja na tym filmie
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=fIrSIRnW7vQ
widzę bandę wsiowych bandziorków, którzy na widok Policji od razu zaczynają uciekać. Czemu uciekali?
Na prawicowych portalach wypisują, że Policja zorganizowała "łapankę". A i owszem, tak było, bo mieli doświadczenia z poprzednich lat. Do tego doszła oficjalna próba restytucji faszyzmu pod płaszczykiem patriotyzmu, wiadomo było co się stanie.
Ci policjanci bronili mojego bezpieczeństwa, żeby gdzieś mnie ta hołota nie zaczepiła i za to im jestem wdzięczny. A ten policjant faktycznie dziwne ma metody, ale ja go rozumiem, to jest chłopak z kryminalnej, a nie specjalista AT.
Na 11.11 z pewnych powodów osobistych nigdy nie ma mnie w Warszawie, ale raz wyjątkowo byłem: w 2003. Gdzieś to już opisałem na tym forum, jak mnie napadnięto. Napadły mnie młode wieśniaki, ogolone na łyso, ze swastykami, przywiezieni autokarem z Tarnobrzega. Wtedy akurat pomogła mi ochrona wicepremiera Marka Pola, który przypadkiem przechodził (i szedł do mnie, bo widział sztandar swojej byłej partii).
Od 2003 jest już tylko gorzej, wiem to z relacji kolegów.
To są bandyci i tyle. To widać na tym filmie. Te ruchy przestraszonego szympansa, ten wzrok dzikusa. W 2003 roku byli analfabetami, teraz próbują chodzić do sądów; są filmy w sieci jak Kloc idzie do sądu, ale dalej wygląda jak szympans, zobacz jak on się skrada, jak głowę schyla, jak szepce.
czarymary, powiedz jasno i wyraźnie, co według Ciebie ten rząd ma do sprawy? "Nasłał faszystowskie bojówki", tak?