Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.07.2012, 18:57   #14949
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@Pali ale ja go wcale nie bronię-i nie zamierzam-jeżeli coś przeskrobał to oczywiście niech idzie do ancla -ale tu możliwie że najwyraźniej wygrał pijar
Chyba widzisz że dla tego rządu oprócz propagandy nic nie istnieje -nie wiem na jakim szczeblu zadecydowano o teatrze z jego poszukiwaniem i odnalezieniem i skazaniem -trudno naprawdę odpowiedzieć -mogło to być w KS ,KG MSW,nie wydaje mi się żeby teatrzyk zupełnie spontanicznie się urodził

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post