Dyskusja: Zakup notebooka
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.07.2012, 19:55   #1819
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
(i nie wiem, czy miałeś do czynienia już z serwisem DELL'a przy tej gwarancji, ale to faktycznie działa jak w opisie - jak zgłosiłem usterkę, następnego dnia był u mnie konsultant, coś tam porobił, potem za dwa dni przyjechał z płytą główną i na miejscu wymienił.. Zdecydowanie w przypadku DELL'a lepiej mieć naprawę w domu niż wysyłać (są różne opinie na temat serwisu)).
Nie miałem. Dla mnie super rozwiązanie to naprawa u klienta. Zero odsyłania i czekania łaskawie aż wróci, martwiąc się co mu się stanie w serwisie (przypadek mojej sensacji..).
Cytat:
Nie tak dawno była promocja za podobne rozszerzenie ok. 700 i ona (i w sumie słusznie) była uważana za bardzo atrakcyjną. Normalnie jest to wydatek około 1000 zł, a choć nie życzę, to jednak może się to bardzo przydać
Nie wiem czy Apple Care działa podobnie ale tam koszt to 1.5k PLN - oczywiście tam nie ma naprawy u klienta tak?