Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.07.2012, 12:08   #14960
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal Podgląd Wiadomości

dla mnie EOT
@Nimal -oczywiście sąd rozstrzyga komu wierzy -ale nie ma prawa ograniczać prawa do obrony i naginać i łamać prawa (kodeks postępowania sądowego do postudiowania) w przypadku istotnych dowodów obrony w sprawie-a a tu nie do podważenia takie były wnioskowane takie były złożone!!

- Sąd może uznać za nieistotne w sprawie dowody i odmówić ale jedynie w wypadku jak ktoś chce na przykład film z wesela dołączyć nic nie wznoszący do sprawy .

@Kogoro nie pamiętam żeby w trybie przyspieszonym kiedykolwiek sąd odmówił komu kol wiek prawa do obrony przez odmowę dołączenia do materiału dowodowego filmów ,zeznać ,czy monitoringu,filmów policji.
Oczywiście skazywano wiele razy na podstawie zeznań tylko policjantów ale
oskarżony nawet jak się nie przyznawał nie wnioskował o dołączenie żadnych materiałów do swojej obrony -czyli można powiedzieć prosto rezygnował z obrony.

Tak zdecydowanie EOT- bo nasza polemika wygląda jak niewidomego z niesłyszącym i nie ma najmniejszego sensu
Moje argumenty nie docierają do Ciebie a Twoje do mnie

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post