Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.07.2012, 21:26   #210
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Taki miałem pomysł, że ją na działce wypuszczę za okno od strony nadajnika (kompa da się do odpowiedniego pomieszczenia) i będzie w razie czego lepiej. Wydatek jak na pół litra, można zaryzykować.

Cytat:
Pracuje w sieciach 3G/UMTS 900/2100 oraz 2G/GSM 850/900/1800/1900 MHz
Tak pisze sprzedawca, jak będą nadmierne problemy, to specjalnie wziąłem od gościa z Warszawy...

//Sprawdziłem, do nadajnika mam trochę ponad 2 kilometry, myślę, że nie powinno być problemów.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 13.07.2012 o godz. 21:55
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post