Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.07.2012, 11:16   #4
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Ja się czasami (często..) zastanawiam jak można używać tych nowych...
A ja się zastanawiam, kto przekonał Cię do używania komputera i jak długo to robił...

Zwróć uwagę, że nowe wersje programów, to nie tylko kolejna dawka emejzingu, ale przede wszystkim poprawki łatające wykryte luki bezpieczeństwa. Ale to nie dociera, a później się tylko dziwisz, że jakieś wirusy, trojany, czy ginące dane. A mnie popatrz, takie rzeczy się nie zdarzają... Think about it.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post