Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.07.2012, 11:53   #7
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Wiesz.. to są ogólne rady i ok. Ale tak jak pisałem - gdyby te rzeczy zdarzyły się niezależnie, szukałbym problemu w konkretnym programie. Ale zdarzyły się razem (kto wie, czy nie z czymś jeszcze, czego na razie nie sprawdziłem). To mnie od początku zastanawia.

W kwestii Konnekta jest jeszcze jedna sprawa - właśnie archiwum. Nie ciągnie mnie do innego programu, ale ewentualnie bym to rozważył, tylko że nie chcę tracić archiwum. Mam je nie przesadzając z 8-10 lat wstecz (może trochę mniej) i zależy mi na nim. A export - jeśli w ogóle możliwy (w co wątpię), jest zwykle bardzo trudny..

A co do XP-ka.. Pisałem już o tym, ale potrafię mieć ten system zainstalowany po 3-4 lata, bez żadnych aktualizacji, żadnych programów antywirusowych i działa idealnie. Można powiedzieć do czasu - ale jakoś ten czas nie nadchodzi (no, teraz akurat mam Nortona, ale aktualizacji żadnych).

Mam wrażenie, że jednym z większych problemów na notebooku jest McAfee...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post