Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.07.2012, 23:02   #513
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez daffy Podgląd Wiadomości
Oto moja pierwsza płytka wypalona na nowo zakupionej wypalarce litka 112.
Nie wiem czemu tylko nie chce mi pokazywać tego testu disc quality.

Nagrywałem na krążku Panasonic printable BD-R

Jak to wygląda? Bo jeszcze nie ogarniam tych wykresów zabardzo.
Pozdro.
w quality test po rozpędzeniu napędu zmieniasz prędkość na np X2 i test idzie dalej
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post