Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.07.2012, 18:57   #15087
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
Jak ja uwielbiam, jak jakiemuś skretyniałemu "statyście" z GUSu się nudzi i wymyśla kolejne, pieprzone wskaźniki - żeby się pokazać, że niby coś robi i kapustę bierze nie tylko za odciskanie swojego grubego dupska w już rozpadającym się fotelu...

Jak ja kocham, jak kolejny napruty reportażyna, nie mając pojęcia o tym co robi kombinuje, jak napisać kolejną "sensację", by tytuł chwycił, by odsłon było dużo, a sfrustrowani internetowi hejterzy o umysłach tak małych jak penis Azjaty pisali komentarze, najlepiej w ilości "tysiące"...

Bo wtedy mogę przeczytać, że jestem bogatszy od Brytyjczyka i żyje mi się lepiej nic niejednemu Niemcowi:

No! To tylko przez wrodzoną krnąbrność i k..wa malkontenctwo utyskuję na kolejną pieprzoną podwyżkę czynszu, który i tak był wyższy niż wynajęcie większego podejrzewam mieszkania w innym mieście. A bo podatek gruntowy, a bo k..wa woda wzrosła, a bo moich śmieci nie mogą wywozić po cenie starej, i inne k..wa cudawianki... A pensja cały czas ta sama, bo przecież i tak mam lepiej od niemca... I te porąbane ceny... GUS mnie przekonuje, że cena mojego koszyka wzrosła o lekko ponad 4%, a ja widzę k..wa kilkanaście, jeśli nie kilkadziesiąt. Musiałem się k..wa pomylić i wziąć w sklepie inny koszyk!?

I jeszcze szyderczy uśmiech powinien zagościć na mych ustach, gdy czytam wynaturzenia bolka, że 'warszafffka' jest najbogatsza, bo on w Pipidowie Dolnej haruje na mnie dwa razy - płacąc podatki i pracując na mnie, i że należy serdecznie 'nienawidzieć' całe te warszafffskie plemie.

Powinien, ale k..wa nie zagościł, bo go nie zrozumiałem - ale cóż, będąc najbogatszym, nie muszę być od razu najmądrzejszym...

Dobranoc Państwu.
Po prostu od tego coraz większego bogactwa we łbie Ci się poprzewracało! Nie czytałeś nigdy, że to Śląsk utrzymuje Warszawę?
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post