Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.07.2012, 08:55   #15092
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
No jak ścieżki do du.. robią to co się dziwią
-Ty byś zsiadł 4x pod rząd ?
Co za problem podzielić zebrę o pas dla rowerów ?
Mnie denerwują tak samo wysokie krawężniki, zatoczki i piach na bruku,
podjazdy do domostw i drzewa na środku ścieżek - paranoja - weź tu jedź szosą po tym .
Ja nikomu nic nie utrudniam, nikogo nie straszę swoją jazdą,
nie jadę czterdziechą między ludźmi, ale niech się odczepią od bocznych dróg na terenach zabudowanych bo nie będę 20km/h jeździć...
nie schodze z roweru ale jestem swiadomy, ze lamie przepisy i moge zaraz dostac 50zl. coprawda robie w sposob taki, zeby kierowcy nie musieli nawet hamowac...ale jak wyzej, jestem lamie ten przepis swiadomie.

droga rowerowa, ktora jest z kostki nie jest DDR na dzien dobry...

Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Natomiast po chodnikach, choć nigdy nie słyszałem żeby rowerzysta zabił pieszego - nie wolno. Idiotyzm.
jesli droga ma ograniczenie 70kmh mozesz jechac chodnikiem. a pkt kiedy mozesz nim jechac jest wiecej.
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM

Ostatnio zmieniany przez demek : 25.07.2012 o godz. 09:03
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post