Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.07.2012, 23:17   #4052
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Na imprezie w sobotę, ktoś zalał mojej córce jakiś tam telefon, nieważne, doradziłem jej kupno Samasunga ACE, bo ma go moja siostra, bawiłem się niem nieraz i naprawdę niezły sprzęt. Kupiła, wspólnymi siłami z mamą, ja coś dołożę jak ochłonę po sponsorowaniu tej imprezy.

Teraz pytanie, czy warto kupić ACE 2? Jakie wyraźne plusy, bo ja oprócz nowego Androida nie widzę nic.

A pytam się, bo sam używam teraz giejowskiej Motoroli łamanej na pół. Niby do gadania to się nadaje nawet dobrze, ale do niczego więcej.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post