Dyskusja: Zakup notebooka
Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.07.2012, 00:18   #1894
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Wyjdzie na to, że z serwisu NBD skorzystam jednak szybciej niż myślałem.. :/

Od początku komputer mi nie wykrywał poprawnie ładowarki, przez co nie chciał ładować bakterii. Na samym zasilaczu komputer pracuje bez problemu.
Trochę czytałem na ten temat i mogą być cztery przyczyny:
- stara wersja BIOSu (niestety chyba mam najnowszą - na stronie brak aktualizacji)
- padnięty zasilacz
- padnięta bakteria
- padnięty układ na płycie głównej

Dzisiaj sprawdziłem na zasilaczu o takich samych parametrach od Della i mam to samo, Unknow AC Adapter :/
Jutro dzwonię i zamawiam serwis na piątek.

Myślałem jeszcze nad zwrotem - mam 7 dni roboczych, jednak co mi po tym, że oddadzą kasę? Zamówię znowu i będę czekał kolejne 3-4 tygodnie? Inny model już nie wchodzi w grę

Sam laptop jest w porządku, ba nawet bardzo. Jakość wykonania stoi na bardzo wysokim poziomie, matryca jest świetna - ciesze się, że wybrałem matową.
Laptop jest ciężki - boki aluminiowe robią swoje :/ Jednak dzięki temu jest bardzo stabilny.

Ogólnie jestem bardzo zadowolony z zakupu, jedyny minus to ten cholerny zasilacz :/

Jak sobie poradzę z zasilaczem to wrzucę kilka fotek

aha i unboksingu nie będzie

Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 26.07.2012 o godz. 13:45
andy jest offline   Odpowiedz cytując ten post