Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.07.2012, 12:53   #15119
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez pali Podgląd Wiadomości
Ty się Edek zainteresuj reformą rolną, bo ona nie jest kwestionowana, a to większość znacjonalizowanej powierzchni.

Zainteresuj się gminami, które w całości (100%) leżą na terenie gospodarstw rolnych najbogatszych Żydów Wielkopolski. Po sieci to nie masz co szukać, bo jeszcze ze dwa lata temu na gminnych stronach w dziale Historia była piękna katolicka historyjka, a dopiero teraz pojawiły się drobne wzmianki, też nieprawdziwe. Jeśli coś jest pooddawane, to tylko domy mieszkalne i podobne obiekty, które hurtem zostały włączone do majątku rolnego.

Jeśli chcesz, to wrzucę na priv nazwisko przedwojennego właściciela, nazwę gminy i sam sobie popatrzysz. Prywatna chałupa dziadka Abrahama R. to teraz siedziba jakiegoś ohydnego starostwa, czworaki to przedszkole katolów, stadninę kupił(!) poseł z PiS, a 9000 hektarów nie chcą oddać, na dodatek 2500 h dostał Krk. Ale oddadzą, bo wnuczek robi karierę w PO, specjalnie po to zapisał się

A co do twoich interesów, to wiesz, ja broń Boże nie chcę wnikać w twój stan posiadania, wiem że jesteś uczciwym człowiekiem (to nie ironia) i nikogo nie okradłeś. Wiem o tym. Ale wiesz na jakich terenach mieszkasz.... Obawiam się, że nie będziesz chciał oddać W sumie to nie rozumiem jak możesz głosić takie teorie i jednocześnie sam nie próbować zwrócić.... Ale cóż, ja głupi jestem i nie rozumiem polityki.
O czym Ty piszesz?
Ja napisałem o kolejnym sposobie na obrabianie obywateli, bo w takim razie można każdemu zabrać samochód z ulicy i niech płaci, po przecież prawie nikt nie pójdzie sądzić się 5 lat o 3 stówy, a i tak musi zapłacić.

A na jakim terenie mieszkam, to świetnie wiem, na kupionym dawno temu od przedwojennego właściciela, wcześniej właścicielem
była rodzina Branickich...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post