Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.08.2012, 12:55   #12
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Z informacji, które w ostatnich dniach znalazłem, wynika, że:

- jest pewna szansa na zoom x42

- reszta informacji z linku jest niepotwierdzona, ale w sumie brzmi ona prawdopodobnie (lepszy ekranik, trochę więcej bajerów)

- co roku Canon ogłasza nowy model na przełomie września i października. W tym może być trochę wcześniej ze względu na targii fotograficzne, ale to i tak jest przynajmniej ze dwa miesiące. A i potem zanim aparat pojawi się w sklepach miną kolejne (pewnie na swięta), a zanim zostanie dobrze przetestowany kolejne. No i na początku cena pewnie będzie bardzo wysoka

- jedyna na co ewentualnie można by liczyć, to obniżka ceny poprzednika (SX40), ale.. to chyba też za szybko nie nastąpi. Panasonic nowy został już zapowiedziany, a ceny poprzedniego trzymają się mocno...

Jakbyś znalazł jakąś dobrą ofertę (1400-1430 z przesyłką) to daj znać. Ja też jestem zainteresowany kupnem

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post