Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.08.2012, 09:24   #2598
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Skubi Podgląd Wiadomości
Znalazłem ciekawa stronę o SX40HS o zoomie 1680mm
http://ps4wild.lightshedder.com/2011...s-it-possible/
Nie mam teraz czasu, żeby poszukać więcej informacji na ten temat, ale tak, jak brzmi to bardzo atrakcyjnie, to.. jednocześnie mało prawdopodobnie..

Niby niektóre superzoomy (i nie tylko) mają funkcje typu smart zoom, które są trochę lepsze od typowego zoomu cyfrowego, ale.. fizyki się nie pokona - albo psujemy zdjęcie, albo zmniejszamy rozdzielczość. To może ładnie wyglądać na ekraniku aparatu, ale na komputerze niekoniecznie. Poza tym wiele recenzji tego modelu czytałem i w żadnej o takiej możliwości nie pisali (a pisali o podobnej w Panasonicu). Coś mi więc tu śmierdzi...

I jak - znalazłeś jakąś sensowną ofertę na aparat? Bo ja szukam i szukam, ale co jakaś sensowniejsza cena to akurat nie ma na stanie.. Zaczynam wątpić, że zdąże kupić przed wyjazdem (w przyszłym tygodniu)..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post