Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.08.2012, 15:41   #6
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Dla mnie w rozmowie z kimś (pisanej) rzeczą naturalną jest okazywanie komuś szacunku przez pisanie dużą literą, tak samo jak mówienie dzień dobry sąsiadowi na ulicy, czy otwieranie przed kobietą drzwi. Z drugiej strony fakt, obserwuję trend wzrostowy tej maniery w internecie, bo jeśli jeszcze toleruję (choć sam nie używam) pisania 'on, oni' z dużej litery, to już zupełnie nie rozumiem i mnie śmieszy jak ktoś pisze np. "Przyjdź do Mnie".
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post