Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.08.2012, 08:46   #15139
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nigdy nie jeżdżę po chodnikach na których jest nawet mało pieszych (no chyba, że gdzieś z musu kawałek, wtedy bardzo wolno, a jak jest tłoczno, to złażę z roweru), ale po chodniku, gdzie spotykam pieszego co pół kilometra, a jazda jezdnią pachnie cmentarzem, to zasuwam ile mam sił akurat i dzwonię wcześniej, obserwuję, czy pieszy zareagował, nigdy nie miałem jeszcze niebezpiecznej sytuacji z pieszymi, z rowerzystami mam co trochę, i jako pieszy i jako rowerzysta, niedawno minąłem się z dziewczyną prawie na obcierkę, było ostre hamowanie, ja byłem z prawej, ale co mi po tym by było jakbym się rozwalił, i tak mało przez kierownice nie przeleciałem.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post