Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.08.2012, 12:23   #787
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek Podgląd Wiadomości
Mam konto w mBanku.
Chcę inne osobiste, w 100% darmowe. Będę tam kasę odkładał i nic więcej.
Co polecicie? Lubię jak konto ma ciekawe sesje elixir.

ING wydaje się ciekawe, faktycznie wszystko free?
Jeśli tak to czy jest jakaś kasa dla polecającego?
Jeśli tak to czy chciałby ktoś, żebym użył jego nazwiska, a potem podzielimy się tymi groszami? ;-)
O kasie za polecenie konta nie wyczytałem nigdzie, wszystko za free jeśli zapłacisz kartą 100 miesięcznie, dla mnie najważniejsze, że wypłata ze wszystkich bankomatów za free.
Jeśli masz zamiar tam kasę odkładać, to tylko przelewem, bo wpłata w oddziale kosztuje 9 złotych.
Chyba, że wpłatomat masz gdzieś w okolicy.

Oczywiście piszę o koncie Direct, czyli tak zwanym internetowym.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 10.08.2012 o godz. 12:26
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post