Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.08.2012, 21:32   #792
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
EAC, nie było, nie ma i pewnie nie będzie żadnego banku na polskim rynku, który każdą usługę ma bezpłatną. Przejrzyj cennik i będziesz wiedział co ile kosztuje.
A jeśli masz nieco więcej pieniędzy, to patrz ile zarobisz.

izzyKonto to praktycznie jest eKonto, z taką różnicą że jak wiadomo jeden z opiekunów prawnych wyraża zgodę.

Opinii o mBanku masz nawet na tym forum setki. Ogólnie to dobry bank, a jak każdy moloch czasem denerwuje klienta biurokracją. Niestety są też ostatnio znani z wciskania ofert przez agresywnych i niedouczonych telemarketerów.

Osobiście radziłbym Ci rozejrzeć się po fizycznych siedzibach banków w twojej okolicy. Wizyty w banku są zbyteczne dopóki nie powstają jakieś problemy. Przez telefon czy internet załatwienie bardziej skomplikowanych spraw może trwać tydzień - dwa albo i dłużej.

Albo taki przykład: wypierzesz pieniądze w pralce, zdarza się. Niby każdy bank ma obowiązek przyjąć, a w praktyce bez problemu przyjmie bank w którym masz konto. mBank nie przyjmie, wiadomo dlaczego.

No i poważniejsze rzeczy jak kredyty, przelewy zagraniczne itp Np. do nowo powstałego GetinOnline skierowałem duże przelewy w koronach duńskich i zaczęła się kołomyja... Jak mi przyznał manager byłem pierwszym klientem, który zrobił im takiego psikusa... M.in. był u mnie kurier dwa razy, a trwało to wszystko ze 3 tygodnie. Niby załatwili, ale gdyby mieli oddział, to byśmy uwinęli się w godzinę.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post