Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.08.2012, 11:01   #15
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Sobrus
Nie uważacie że przesadzacie z nagonką na Apple?

Może niektórzy powinni się zarejestrować w sekcje antyappleizmu?
Albo zorganizujcie Wyprawę Applową, gdzie posiadaczy iPhone będziecie palić na stosie, jeżeli nie nawrócą się na wiarę w jedynie słusznego Androida.
Bo jest lepszy i jedyny dobry. A jego wyznawcy dokonują świadomego wyboru - mogą mieć od Google albo od Google.
Wszystko jest dobre o ile pochodzi od Google, źródła dobroci i wszystkiego za darmo. Amen.
Odpowiem za siebie. Nie nie uważam abym przesadzał. Wieki pisało się o Apple tylko i wyłącznie pozytywnie, nawet drobna krytyka była zakazana i ubijana u źródła.

Dlatego w tym temacie zamierzam wspominać o każdej wpadce, każdym durnym pomyśle. Jeżeli to komuś przeszkadza to jego problem.

Nie mam nic przeciwko użytkownikom sprzętu marki Apple, natomiast mam wiele przeciw fanatykom i tej firmie.

Po drugie nigdy nie twierdziłem, że Google jest święte. Jednak porównując go do Apple uważam, ze wypada o wiele lepiej - oczywiście każdy może mieć na ten temat inną błędną opinię

Tak poważnie to nie zabraniam nikomu pisać o wadach Windowsa, Linuksa, Androida, pluszowych misiów itd.
Wisi mi to jeżeli ten ktoś potrafi poprzeć swoje argumenty czymś więcej niż "bo tak jest". W innym przypadku zamierzam podjąć dyskusję z taką osobą i pokazać jej, że się myli.

Co do samego tekstu zacytowanego przez Yossiego to sam nie wiem, dziwnie mi się go czytało.