Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.08.2012, 11:26   #13
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Nie uważacie że przesadzacie z nagonką na Apple?

Może niektórzy powinni się zarejestrować w sekcje antyappleizmu?
Albo zorganizujcie Wyprawę Applową, gdzie posiadaczy iPhone będziecie palić na stosie, jeżeli nie nawrócą się na wiarę w jedynie słusznego Androida.
Skąd taka nademocjonalna reakcja? Czy każde stwierdzenie, że Apple może jednak nie jest takie do końca idealne musi wywoływac aż taką obronę jedynie słusznych wartości? Android mi lata i powiewa. Używam tego, co działa i co jest tańsze niż konkurencyjne. Nie zwracam uwagi ani na nazwę producenta, ani na mityczny emejzing.

Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Bo jest lepszy i jedyny dobry. A jego wyznawcy (nie owce) dokonują świadomego wyboru - mogą mieć od Google albo od Google.
No , stwierdzenie, :jedyny dobry", czy też częściej "idealny" to domena użytkowników zupełnie innego systemu. Z Googlem mam do czynienie tylko tyle, że używam wyszukiwarki.

Warto zauważyć, ze dałem tylko jedno - ironiczne i prześmiewcze - zdanie komentarza do tego artukułu. Jeśli mój zart kogoś uraził to przepraszam, Do meritum tego tekstu w ogóle sie nie odniosłem.
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post