Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.08.2012, 11:38   #5020
sobrus
Jukebox Hero

Data rejestracji: 17.09.2004
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Nie odwracaj kota ogonem. Apple też nie lubię więc obrażać się nie zamierzam.
Sam zacząłeś temat "religijny", ja tylko proszę o więcej pomyślunku zanim się coś wklei.
Najpierw "tylko" prowokujesz wklejając marnego arta, a potem przepraszasz za głupi żart.

I czemu to ma służyć?

No tak fanatycy Google mają inne argumenty. "Nie jest idealny ale jest lepszy".
Tak czy inaczej sprowadza się do tego, że "moja racja jest najmojsza, a Twoje jest gorsze od mojego".
Można powiedzieć, że Android jest uberemejzing.

I jeszcze "zrobie wszystko żeby to udowodnic, wytkne każdą wpadkę, wydam każdy cent, jestem gotów pójść na wojnę ...."... Gdzieś to już słyszałem

Problem w tym że o argumentach merytorycznych wiele mówią, a mało ich przytaczają (wiem - fanatycy Apple też nie są lepsi bo wszystko jest emejzing i nie ma o czym mówić)

Najważniejsze żeby pokazać że ma sie najfajniejszy rower na osiedlu.
Właśnie wyczytałem że rower sąsiada ma o 2% mniej wytrzymałą ramę! PWNED!!!

edit btw
Jeżeli kogoś interesuje moja prywatna opinia, to dla mnie jako produkt końcowy zdecydowanie i tylko Android. No i ... co z tego? .
Moge oczywiscie podyskutować dlaczego tak zarówno z fanatykami Apple jak i Google - ale od razu mówię że dyskusja by była merytoryczna i bardzo krótka

Ostatnio zmieniany przez sobrus : 14.08.2012 o godz. 12:06
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post