Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.08.2012, 16:04   #527
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez slayers Podgląd Wiadomości

ten nowy TDK to albo taki syf, albo mi sie jakas sztuka zla trafila
CMC -chińskie -chyba najgorsze płyty z markowych nośników

Cytat:
Napisany przez daffy Podgląd Wiadomości
Ostanio kilka Maxellów wypalałem DVD+R DL i nie wiem czemu druga warstwa tak skacze jak szalona na quality teście. Nie wiem czym to jest spowodowane. Wgrałem firmware PL05, ale tak samo jest.
To bardzo słabe płyty -Maxell straszna loteria teraz -te DL są słabe tak samo mam parę sztuk i tak samo marnie się wypalają

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post