Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.03.2003, 14:53   #3
Martin_TP
Kitty loves Agit! =^_^=

Data rejestracji: 25.11.2002
Martin_TP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Mam SB Live 5.1 Player i sterowniki od tej karty! Ustawienie 4 spekares powoduje u mnie jak i u znajomych ze zarowno slychac cos na glosnikach jak i subwofer sobie dudni. czyli jest prawidlowo. Pozatym nigdzie nie napisalem zeby ustawic 4.1.. prosze o cytat? He.. nie ma. Wszedzie mowie o 4 speakers. A wtedy dziala i subwofer. I jeszcze raz przypominam mam pelne raswe SB Live 5.1 w wersji BOX! oryginalne sterowniki do SB live 5.1 i wez mi nie isnynuluj czego mam a co nie mam, bo jeszcze troche i stwierdzisz ze mam PC Speaker tylko. A racje mam bo napisalem ze dla tej karty jest 2, 4 i 5.1.. no jeszcze w sumie sluchawki. tak napisalem? napisalem.. wiec gdzie widzicie ze napisalem 4.1 ? A w kongiguracji 4 glosniki dziala jak najbardziej subwofer, co bylo przedmiotem tematu. A co do obrazkow to tam widac tak jak mowilem 4 glosniki (oraz subowofer) oraz 5 glosnikow (oraz subfowfer).... bo w tym i tamtym ustawieniu on dziala!
Martin_TP jest offline