Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.08.2012, 12:32   #8
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Kris Podgląd Wiadomości
Podsumowanie mojej naprawy:
- poszła skrzynia (synchronizatory),
- mechanik zalecił też wymianę sprzęgła (już docisk czy tarcza było/a starte),
- przy okazji uszkodzony mam zderzak (mówi, że to tak było - g. prawda, ale pójdzie z jego ubezpieczenia),
- twierdzi, że przeczyścił EGR, bo pojawiały się błędy, ale po tym już raz kontrolka awarii mi się zaświeciła, skasował błąd. Mam nadzieję, że mi EGR nie rozwalił...

Reasumując: poszło ponad dwa kawałki i jestem niesamowicie wqrwiony!

ja wczoraj ukręciłem lewa pół oś 30km od domu

dobrze że mnie kumpel holował , teraz zamówiłem części tzn wałek pół osi 160zł

no a w poniedzielnik dowiem się ile wymiana , przy wymianie trzeba spuścić olej ze skrzyni

itd no i przy okazji może wyjść parę nie spodziewanek mam nadzieje że sie w 300zł zamknę ,

jak mnie trafi takie coś jak Ciebie @Kriss to chyba eksploduje a po śląsku na mapie zostanie krater

@ed - fajny taki przegląd dla rowerka i nawet dla kieszeni oczywiście jesli się ma rower warty takiego zabiegu a nie chinski tesco za 399zł

edit: teraz śmigam zastępczym żółtym cc sport szatan jakich mało ,wrażenia jakbym jechał doładowanym kartonem po pralce
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post