Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.03.2003, 16:20   #12
Martin_TP
Kitty loves Agit! =^_^=

Data rejestracji: 25.11.2002
Martin_TP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Po pierwsze - SB 4.1 a SB 5.1 to nie są te same karty, podział sygnału dźwiękowego jest zupełni inny w obu przypadkach, dlatego też napisano sterowniki inne do jednej i inne do drugiej. Czy to nie wydaje się być oczywiste, że skoro sterowniki są od innego modelu karty, będą inaczej(źle) współpracowały ze sprzętem ? A może w ogóle podaruj sobie wydajność i zainstaluj stery od SB 128
A co masz SB 4.1 fajnie.. bo ja mam SB Live 5.1 wiec nie odwracaj kota ogonem i nie wmawiaj mi czegos czego nie mam i czego nie powiedzialem. Mam oryginalne sterowniki (najnowsze), tylko stary mixer.. co tak trudno zalapac ze mi sie wyglad nowego nie podoba? Nie moge urzywac starego pliku exe? Odraztu to oznacza ze sie nie znam, ze mam inna karte? Wychodzisz tylko na idiote z takimi tekstami. Najpierw naucz sie poprawnie czytac i interpretowac oraz nie dopasowuj sobie kazdego zdania bo tak akurat Ci pasuje. Mam prawidlowa karte i sterowniki.. ale ze masz cos z oczami, i akurat tak Ci to pasuje mowisz ze jest innaczej.

Po drugie - 4 speakers to nie jest 4 speakers + 1 subwoofer. A to, że u Ciebie się tak pozakuje na obrazku jest spowodowane złym odczytem i konfiguracją - nie dziwne, przecież to nie są sterowniki od SD 5.1.

To sa sterowniki os DB 5.1 i jestes w wielkim bledzie twerdzac innaczej. A przy ustawieniu 4 spekers dziala subfofer.. zarowno na nowym mikserze jak i na starym.

Zainstaluj "normalne" stery i wtedy zobaczysz, jak będzie (mój obrazek wyżej).
J.w. - jestes w wielkim bledzie

Przecież to nie oznacza, że jest drugi system, co Ty wypisujesz ?!?!
Twoja wiedza jest jeszcze mniejsza, niż myślałem.

To dokladnie znaczy to ze sa do wyboru dwa systemy operacyjne w bootmenadzerze, co tez bylo tematem tamtej dyskusji. Czyli mam racje, Crazy Lukas tez to potwierdza ze jak najwyrazniej tam sa zapisane 2 systemy do wyboru, bo tak przeciez jest.

[cut]

Nie muszę, ja to juz wiem, ale niektórzy jeszcze nie - Ty.
Ja tez nie musze. Wiem ze jest prawidlowo i tyle. Skoro tego nie wiesz, nie moj problem.

Zauważ, że to nie JA się wyśmiewam z Ciebie czy kogokolwiek innego, lecz Ty to robisz. Pokaż mi, w którym miejscu się z Ciebie wyśmiewałem? Może masz jakieś kłopoty z interpretacją tekstu - to co my tu mówimy o innych sprawach.
BTW może i chcesz dobrze, ale zauważ różnicę pomiędzy "chcieć dobrze" a "przedobrzyć" i dodaj do tego, jak to nazwałeś, swoje ironiczne teksty.

Bo udzielilem prawidlowej odpowiedzi... a koledzy zaczeli mi zarzucac:
- ze moze mam SB Live...
- mikser SB Live (zwracam uwage na to ze nowy mikser nie pokazuje na obrazkach obecnosci subfowera, choc on jest i dziala, ale tylko creativ go nie narysowal - wiec te zdjecia nie stawnowia zadnego dowodu. Wy mowicie ze nie ma, ja mowie ze jest.. poprostu w nowej wersji nie jest on narysowany, a dziala. Proste.
- twiedzicie ze mowie o ustawieniu opcji 4.1 kiedy mowie zeby ustawic 4 glosniki a wtedy i tak 4.1 bedzie dzialac
- ze mam inna karte (jakies sb 4.1.. )
- stery od innej karty
- Nawet przytoczyli sprawe z boot.ini
- LFE...

Martin: Nigdzie w blad nie wprowadzilem. Tylko Ty wporowadzasz niestety. I to Ty naskakujesz na mnie..
No comment - czytaj wyżej.
J.w.
Martin_TP jest offline