Dyskusja: Android Flame War
Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.08.2012, 22:32   #304
Gadzina18
Forumator

Data rejestracji: 27.08.2004
Gadzina18 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Ale nikt Cię od nich nie wyzywa. Wyżej stwierdziłem, że HTC dało ciała nie dając aktualizacji, oraz zaproponowałem wgranie nieficjalnego roma.
Patrząc też z drugiej strony, starsza wersja Androida to nie tragedia - telefon dalej działa i nie musisz go chować do szuflady.
Ale mi nie chodzi o Twoją wypowiedź, tylko o tą:

Cytat:
Napisany przez demek
andy szkoda jezyka, i tak bedzie zle....
Androida cenię - w końcu mam HTC z Andkiem już ponad rok, i dla tego systemu zostawiłem iOS. A że w chwili obecnej funduszy na nową słuchawkę nie mam (nawet gdybym miał, to HTC już nie kupię, w grę wchodzi Galaxy S3 lub Motorola RAZR) to wygrzebałem iPhone 4. Co się okazuje - telefon sprzętowo gorszy od HTC Desire HD (z wykluczeniem wyświetlacza) otrzymuje najnowszą wersję systemu operacyjnego podczas gdy flagowy model HTC już nie. Tutaj jest mój ból, że z ludzi robi się jawnie idiotów. Nie miałbym zupełnie żalu, gdyby HTC od razu skreśliło DHD, jednak historia potoczyła się inaczej - powodem anulowania aktualizacji jest wg mnie chęć napędzenia sprzedaży nowych telefonów. Panowie i Panie z HTC - udało się to Wam - telefon kupię, ale na pewno nie od Was a ICS/JB na DHD działa wyśmienicie, z wyjątkiem kamery (która jest mi potrzebna mocno do pracy) i trybu głośnomówiącego (nie działa wtedy mic, i trzeba restart słuchawki robić by zadziałał nawet w normalnym trybie) a bez głośnomówiącego nie pogadam w aucie..

Ostatnio zmieniany przez Gadzina18 : 18.08.2012 o godz. 22:34
Gadzina18 jest offline   Odpowiedz cytując ten post