Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.08.2012, 17:02   #2
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Generalnie co do cycków, to jako stary punkowiec wolę laski z małymi cyckami (vide Patyczak).

Ale duże cycki oczywiście mają coś w sobie i nie można ich pomijać... Zresztą od nich zaczęło się. Za małolata obiekt pożądania właściwie składał się wyłącznie z cycków i jedynym kryterium była ich wielkość: czym większe tym lepsze. Nie rozumiałem sformułowania: "dobra dupa", w wieku lat 15 zastanawiałem się skąd się to wzięło, bo po co komu dupa do szczęścia.

Później obiekty pożądania jakoś tak naturalnie miały coraz mniejsze cycki, aż do momentu gdy właśnie takie świadomie zacząłem preferować - choć już punkowcem nie byłem.

A jeszcze później powoli przestałem być pectorystą (cycomanem) i zmieniłem się w popoistę (dupomana). Czasem myślę, że to objaw dojrzałości, ale nie jestem pewien, bo w sumie dojrzały to ja nie jestem.

Mam nadzieję na ciekawą dyskusję.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post