Dyskusja: Android Flame War
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.08.2012, 19:40   #305
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Sobrus
Nie po raz pierwszy piszesz o tym że iOS na starsze urządzenia nie ma "ważnych" funkcji, ale wciąż nie podałeś jakie to funkcje. Siri np. nie jest ważną funkcją - to bajer wprowadzony dla iP4S.
Jak na razie brak dobrego źródła, które można by zacytować w dyskusji.

Wydaje mi się, że usprawiedliwiasz "obóz Androida" na siłę argumentami w stylu
Cytat:
- po co mi aktualizacja, przecież stary sytem działa
Nadinterpretacja tego co napisałem. To jak to ująłem ma znaczenie i nie interpretuj tego jak Ci się podoba.
Cytat:
- przecież zawsze moge sobie wgrać nieoficjalnego roma
Napisałem, że gdy producent nas wystawi to zostaje nam wsparcie społeczności.
Cytat:
- a nawet jeżeli nie mogę (nieoficjalny support mają jedynie najpopularniejsze modele), to przecież sam moge sobie skompilować ze źródeł
Obecnie CM9(ICS) ma OFICJALNIE ma bardzo dużo modeli - http://get.cm i to nie są tylko TOPy.
Nie ma tam wszystkich modeli ze względu np. na użycie zbyt starych układów, totalne zamknięcie urządzenia - zablokowany bootloader, brak sterowników itp.
Cytat:
- nie ma obowiązku aktualizacji, więc nie wolno wymagać
Znowu nadinterpretujesz to co napisałem. Nigdzie nie pisałem, że nie wolno wymagać.
Cytat:
- Apple wcale nie ma lepiej, bo przecież nie wszystkie funkcje nowego modelu są w starych
- a nawet jak ma lepiej to iOS i tak jest syfiasty a Android to potęga i basta.
Kolejny raz przekładasz czyjąś wypowiedź tak aby pasowała Ci do wywodu. Nigdy takiego czegoś nie napisałem.

Cytat:
Napisany przez Gadzina
(nawet gdybym miał, to HTC już nie kupię, w grę wchodzi Galaxy S3 lub Motorola RAZR)
Samsung podobnie postąpił ze swoim flagowcem więc... ;-) (Samsung Galaxy S).