Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.08.2012, 21:31   #32
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
A wracając do tematu, to uprasza się o niezmienianie starego logo CDRinfo, bo smyczki będą nieaktualne.
Wytęż wzrok edu. Na smyczkach jest już nowe logo

Cytat:
Napisany przez pali Podgląd Wiadomości
Bartez,

1. Może zakładka Fotografia? Mocno się ona wiąże z archiwizacją, wręcz nią jest. A nośniki cyfrowe do archiwizacji to temat rzeka, mógłbyś zająć niszę, bo nawet optyczne.pl nie bardzo się tym zajmują.
nimal, Kris, sobrus - może mógłbyś ich zachęcić...

W planach jest dział Flash, który chyba pokrywa to o czym mówisz, a dodatkowo rozszerza o pendrive itp.

2. poświęcony - zaraz mnie tu nazwą komunistą ale z tym poświęcaniem.... Może "Archiwizacja danych"? Albo "Serwis o archiwizacji danych".

Ale my się naprawdę poświęcamy Tak jest od dawna i chyba tak już zostanie. Chyba, że ktoś wymyśli coś lepszego

3. Najnowsze aktualności. To nie błąd, ale pachnie masłem maślanym. Wystarczy "najnowsze" albo "aktualności".

True. Będzie poprawione.

4. Połączysz w końcu komentarze z forum?

I tu jest pies pogrzebany. Są 2 kwestie z tym związane. Nie bardzo zależy nam na przekierowywaniu całego ruchu na forum. Mówiąc szczerze, forum przynosi niewielki dochód i bardziej zależy nam na odsłonach w serwisie. To tak bez owijania w bawełnę. Z drugiej strony, możnaby wykorzystać forum do trzymania komentarzy i umożliwić ich dodawanie zarówno z www jak i forum. I tu znowu kilka problemów: jak bezpiecznie dodawać posty zdalnie oraz jak zabezpieczyć się przed duplicate content w google. W każdym bądź razie myślimy, jak to najlepiej rozwiązać.

Kiedyś Jarsonu wysłałem info o drobnym błędzie, to się zdziwił, że ktoś czyta główną i jego newsy

Stary layout to ja z 10 lat temu namiętnie kopiowałem, do dziś pamiętam jak jest zbudowany
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości

ale czy to na pewno to samo cdrinfo, które czytam od 2001 roku?

Ale fakt, niedobrze jest odstawać od konkurencji. Nowa strona wygląda znacznie nowocześniej.
To samo Tylko w ładniejszej oprawie

Cytat:
Napisany przez pali Podgląd Wiadomości
Berionu, ja doskonale wiem, że cdrinfo.pl ma potężną oglądalność i jest to wynik nieprzypadkowy. Widzę jak google indeksuje. Widzę robione od lat seo.

Dla domeny ~ 20 000 uu dziennie, ~ milion odsłon miesięcznie - strzelam.

Trochę nas nie doceniasz

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post