20.08.2012, 21:31
|
|
Team Member
Zlotowicz 
Data rejestracji: 18.10.2002
|
Cytat:
Napisany przez ed hunter
A wracając do tematu, to uprasza się o niezmienianie starego logo CDRinfo, bo smyczki będą nieaktualne. 
|
Wytęż wzrok edu. Na smyczkach jest już nowe logo
Cytat:
Napisany przez pali
Bartez,
1. Może zakładka Fotografia? Mocno się ona wiąże z archiwizacją, wręcz nią jest. A nośniki cyfrowe do archiwizacji to temat rzeka, mógłbyś zająć niszę, bo nawet optyczne.pl nie bardzo się tym zajmują.
nimal, Kris, sobrus - może mógłbyś ich zachęcić...
W planach jest dział Flash, który chyba pokrywa to o czym mówisz, a dodatkowo rozszerza o pendrive itp.
2. poświęcony - zaraz mnie tu nazwą komunistą  ale z tym poświęcaniem.... Może "Archiwizacja danych"? Albo "Serwis o archiwizacji danych".
Ale my się naprawdę poświęcamy Tak jest od dawna i chyba tak już zostanie. Chyba, że ktoś wymyśli coś lepszego 
3. Najnowsze aktualności. To nie błąd, ale pachnie masłem maślanym. Wystarczy "najnowsze" albo "aktualności".
True. Będzie poprawione.
4. Połączysz w końcu komentarze z forum?
I tu jest pies pogrzebany. Są 2 kwestie z tym związane. Nie bardzo zależy nam na przekierowywaniu całego ruchu na forum. Mówiąc szczerze, forum przynosi niewielki dochód i bardziej zależy nam na odsłonach w serwisie. To tak bez owijania w bawełnę. Z drugiej strony, możnaby wykorzystać forum do trzymania komentarzy i umożliwić ich dodawanie zarówno z www jak i forum. I tu znowu kilka problemów: jak bezpiecznie dodawać posty zdalnie oraz jak zabezpieczyć się przed duplicate content w google. W każdym bądź razie myślimy, jak to najlepiej rozwiązać.
Kiedyś Jarsonu wysłałem info o drobnym błędzie, to się zdziwił, że ktoś czyta główną i jego newsy
Stary layout to ja z 10 lat temu namiętnie kopiowałem, do dziś pamiętam jak jest zbudowany 
|
Cytat:
Napisany przez sobrus
ale czy to na pewno to samo cdrinfo, które czytam od 2001 roku?
Ale fakt, niedobrze jest odstawać od konkurencji. Nowa strona wygląda znacznie nowocześniej.
|
To samo  Tylko w ładniejszej oprawie
Cytat:
Napisany przez pali
Berionu, ja doskonale wiem, że cdrinfo.pl ma potężną oglądalność i jest to wynik nieprzypadkowy. Widzę jak google indeksuje. Widzę robione od lat seo.
Dla domeny ~ 20 000 uu dziennie, ~ milion odsłon miesięcznie - strzelam.
Trochę nas nie doceniasz 
|
|
|
|