Cytat:
Martin_TP napisa***322;(a)
Hymm. dobra chyba wiem w czym problem. Piszesz:
"Wyjaśniłeś już, że masz SB 5.1, nawet dałeś screen. Wszystko jest jasne, po prostu nie wiesz, co piszesz i wkręcasz ludziom jakieś głupoty, typu 4 to 4.1. Więc podaruj sobie takie teksty.
"Ale ja nie mówię, że nie będzie działał, tyle że podział sygnału dźwiękowego będzie zupełnie inny, nie porównywalny z prawdziwym "4.1""
Bo juz wszystko wiadomo, karte mam prawidlowe jak i reszte. Wiec sie tak na marginesie spytam po co byly te insynulacje i usilne proby podwarzenia tego? Jestesmy juz zgodni co do opcji jakie sa do wyboru w mikserze.. oraz tego ze przy wybranych "4 Spekeras" bedzie gral i subfowfer. I to nie sa zadne glupoty, tylko tak jest ze ustawiajac 4 bedzie grac caly zestaw 4.1. Przeciaz ta .1 to sa tylko i wylacznie bassy. To moze karta przekierowywac, lub sprzetowy apmlituner. 4.0 od 4.1 rozni sie tylko tym ze w tym drugim przypadku basy sa przekierowane do subowera i nie ma ich w satelitach. Pozatym nie ma czegos takiego formatu muzyki w trybie 4.1. To jest tylko oznaczenie konfiguracji glosnikow.
Czyzbysmy sie klucili tylko o "prawdziwe 4.1". Bo jak dotej pory nigdzie nie napisales ze to ustawienie ktore od poczatku forsuje bedzie dzialac, dopiero teraz to potwierdasz. Wiec wyjasnij mi czym jest prawdziwe 4.1? Bo tylko tego nie rozumiem co przez to masz na mysli. I jak juz domniewam w reszcie kwesti jestesmy zgodni?
|
Widzisz, tyle już się "napisałeś", że pogubiłeś się.
Ale rozumiem to, przejąłeś się chyba tym za bardzo i dlatego tak wyszło.
Napiszę Ci tylko - przeczytaj trzy pierwsze post'y w tym topic'u, albo może wszystko do początku.
BTW może zrobimy jakiś skrót, bo jeszcze trochę i ja się pogubię