Cytat:
Napisany przez sobrus
A gdzie ty tu widzisz bezkrytyczne uwielbienie  może zaraz sie dowiem, że jestem fanbojem apple? 
Niestety bardziej prawdopodobne jest że trollujesz, bo 95% postów masz w tym temacie i wiadomo o czym.
Wszystkie te informacje możesz znaleźć na np. wikipedii. Nic nie poradze, że takie są fakty. Możesz przytoczyć swoje.
Wiem wiem niedobre Apple zawsze kradło konkurencji rozwiązania na tyle szybko że tamci jeszcze przez 2 lata nie mieli działającego produktu.
A to spryciarze co?
Oczywiście ile w tym wszystkim było Jobsa a ile Apple to już inna kwestia. Firma nie jest jednoosobowa. Jednak nieporadność Apple bez Jobsa oraz jego sukcesy z nim daje tylko jeden logiczny wniosek. Apple bez Jobsa nie przedstawiło chyba nic ciekawego, może z wyjątkiem Newtona. Klepać coraz szybsze PowerMaki to każdy by umiał.
Teraz znowu są nieporadni i zaczynają klepać coraz szybsze i większe ajfony. Niestety bez nowych pomysłów na długo im to nie starczy.
|
Daj spokój, bo Yossi znów konto zlikwiduje i znów założy... a po co ma się chłopak tak męczyć...
Cytat:
Napisany przez ed hunter
A w roku jak ja się urodziłem, to amerykańce pierwszy raz chodzili po Lunie. 
|
Nie znam. Ładna chociaż była?