Cytat:
Napisany przez pali
Prof. Wojciech Polak opowiada jak to facebook blokuje mu możliwość wyrażania własnych poglądów 
Najpierw zablokowali mu możliwość zapraszania znajomych (standardowa blokada za masowe zapraszanie do znajomych, poprzedzona ostrzeżeniami).
Później zablokowano mu możliwość pisania (standardowa blokada za spam, również poprzedzona ostrzeżeniami, ale kto by to czytał)
http://www.fronda.pl/news/czytaj/tyt...ronda.pl_23481
Redaktor cierpliwie wysłuchał i błysnął:
Czy może mieć to związek z Pańskimi krytycznymi uwagami pod adresem Donalda Tuska i jego rządu?

|
Pewnie PO ma sztab ludzi, którzy dzielnie "wyklikują" niepochlebne decyzje i zgłaszają niby nadużycia. Natknąłem się już na to, że usuwają niewygodne opinie ze swojego "fanpejdża", ale to już osiągnęło kolejny poziom.
Ograniczam się do oglądania TV maksymalnie godziny dziennie, ale będę musiał go chyba całkiem wyrzucić. Dzisiaj kolejne wyniki sondażu. PO ma 36 % poparcia. Do ciężkiej cholery kto tych bydlaków popiera? Później ludzie pomyślą, że tak już musi być i kolejny raz na nich zagłosują.
Cisną mi się na usta takie słowa, że mojego posta by całkowicie "wygwiazdkowało".