Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.08.2012, 03:27   #11
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
andy, gdybym Ciebie osobiście nie znał, to pomyślałbym, że jesteś skończonym idiotą, takie głupoty tutaj sadzisz.
Ale jako, że znam Ciebie i wiem, że idiotą nie jesteś, a wręcz przeciwnie - uznaję, że reklamy Samsunga idealnie utrafiły w twoją głowę i potrzebujesz odtrutki. Ale to psychologia.

Jaki "zlepek"?! Jaki "pierwszy UNIX" innowatorzy?

Wbijając gwoździa młotkiem używasz tysiąca technologii.
Ten którego nazywasz geniuszem, bo stworzył jakiś napęd, użył miliona technologii.

Innowacją jest właśnie wykorzystanie znanych, istniejących rzeczy w sposób dotychczas nieznany. Geniuszem była małpa, która jako pierwsza rozwaliła kokosa pospolitym kamieniem, zamiast walić nim o swoją bańkę.

Jak sobrus poniżej zauważył: Apple ma miliardy dolarów, technologie, no wszystko ma - a nie wie co z tym zrobić. Bo Jobsa zabrakło, tej małpy w golfie.

To co Patrixu cytuje:
Cytat:
Nawet mając milionowy majątek wybierałbym produkt nie dlatego, że jest modny, ale dlatego, że mi odpowiada.
Powtarzam po raz setny: Aronson, dysonans poznawczy, teoria wyboru. Zdziwisz się.

W lekkostrawnej formie: Elliot Aronson, Carol Tavris "Błądzą wszyscy (ale nie ja)", Smak Słowa, 2008.

I NIE CYTUJ MNIE.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post