Cytat:
Napisany przez Yossi
Ja prosty człowiek jestem  Zupełnie nie potrafię zrozumieć tego, że jakiś sprzęt jest cudny i wart przepłacenia o 300% ponieważ jest taki cudownie "cienki".
|
A potrafisz sobie wyobrazić, że ktoś płaci 20tys za kibel, tylko dlatego że jest kwadratowy?
Albo wydaje milion złotych na samochód który jest ciasny niewygodny i nawet nie ma klimatyzacji?
Nie moja sprawa co ludzie robią ze swoimi pieniędzmi. Jeżeli miałbym masę siana to też nie wszystkie moje wydatki byłyby rozsądne.
Cytat:
|
Nie, nie musi - co potwierdziłem powyżej. Irytujące jest tylko to, że ludzie, dla ktorych szczytem wykształdcenia informatycznego jest umiejętność "lajkowania na fejsie" próbują wmówić całej reszcie , że iZabawki są najlepsze na świecie, a jak ktoś nie ma , to go nie stać i zazdrości. Przykłady z cytatami mogę podac na życzenie.
|
Ale Yossi, kogo obchodzi zdanie komputerowych analfabetów co lejkują na fejsie? Oni nie mają nawet nic wspólnego z Apple, kupili sobie bo drogie i laski na to lecą - i myślą że dupą niebo przebili.
Przecież nikt tu ich nie chwali. Jak ktoś powie że iPhone 4S to najlepszy aparat foto, to nawet by mi się nie chciało już śmiać...