Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.08.2012, 08:53   #5093
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
A potrafisz sobie wyobrazić, że ktoś płaci 20tys za kibel, tylko dlatego że jest kwadratowy?
Albo wydaje milion złotych na samochód który jest ciasny niewygodny i nawet nie ma klimatyzacji?
Potrafię sobie wyobrazić, ale nie potrafię zrozumieć, a co - wolno mi - ja prosty czowiek jestem.

Cytat:
Nie moja sprawa co ludzie robią ze swoimi pieniędzmi. Jeżeli miałbym masę siana to też nie wszystkie moje wydatki byłyby rozsądne.
Moja też nie - dlatego w tym samym tonie napisałem. Nie muszą sie tłumaczyć, ale niech nie wdeptują w błoto "całej tej biedoty, której nie stać!".

Cytat:
Ale Yossi, kogo obchodzi zdanie komputerowych analfabetów co lejkują na fejsie? Oni nie mają nawet nic wspólnego z Apple, kupili sobie bo drogie i laski na to lecą - i myślą że dupą niebo przebili.
Niestety, na wszystkich tego typu forach są ich dzisiątki, jeśli nie setki. Dla czystej rozrywki polecam Myapple.pl

Widzisz.., chciałbym, żebys mnie dobrze zrozumiał bo generalnie przeciez się z Tobą zgadzam, powiedzmy w jakichs 80%.
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post