Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.08.2012, 23:23   #19
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Mi poległ zastęp płyt DVD+-RW
Niezależnie od producenta i warunków przechowywania - padły wszystkie.
Ostał się jeden jedyny Verbatim +RW 4x z numerem 13.

Mam już cztery BD-RE 50GB i mam nadzieje że okażą sie trwalsze
Nie liczyłbym na to

U mnie wyniki tego EMTECa identyczne w zasadzie co u Pierwszego. Mimo wszystko go kupiłem, czasem może się przydać, jeśli akurat dwie starsze, a znacznie szybsze czwórki (Corsair i Patriot, obio w okolicach 30/25 MB/s) będą akurat zajęte/pożyczone. 16 GB to jednak dość sporo, 4 płyty DVD i Edu ma rację - nagranie czterech płyt potrwa niewiele krócej niż zapis tego samego na tym EMTECu, a wymaga znacznie więcej uwagi. 29,90 to niewiele, połowa tego co markowy i szybki PD z USB 3.0. Choć do częstego zastosowania warto te drugie 30 zł dołożyć (nawet jeśli ktoś jak ja ma tylko USB 2.0 w kompie, wtedy i tak będzie prawie 10x szybciej).

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post