Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.09.2012, 18:48   #10
Kris
Nikoniarz

Data rejestracji: 26.01.2004
Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Gdyby nawet to miało uratować 0.1% to i tak warto. Zaprzeczysz?
Nikt nie zaprzeczy. Demagogia.

Cytat:
Zajęcia z Przysposobienia Obronnego u Ciebie kuleją,
tam takie filmy są na porządku dziennym, psychologia tłumu, zasady zachowania itd.
Patrix, skończyłem szkołę średnią blisko 13 lat temu. Zresztą, nie wiem po czym odniosłeś się do PO. Nas takich pierdół nie uczyli. Za to wiedzieliśmy, jak opatrzyć ranę (na filmie jest - nie pomagaj rannym, spier...j), jak udzielić pierwszej pomocy, jak rzucić granatem, jak strzelać z gnata, jak reagować na pożar, co oznaczają jakie sygnały alarmowe, jak reagować na zagrożenia lotnicze, broń chemiczną itp.

Ale widzę, że czasy się zmieniają i teraz trzeba uczyć ludzi, żeby przed mordercą uciekać, schować się i ściszyć telefon. Bo przecież tego nie wiedzą, tego trzeba nauczyć.

Cytat:
Nie rozumiem Twojego stanowiska, skoro uważasz, że jesteś za mądry i wiesz lepiej za innych, to po co tu piszesz?
Powiedz mi, kogo tu obchodzi Twoje zdanie w tej formie jaką zaprezentowałeś? Trochę kulawe stanowisko zająłeś.

Także nie myśl za innych, mamy na szczęście wolność myślenia i każdy myśli sam,
wiesz jak się nazywa przekazywanie narodowi jedynej słusznej interpretacji... (jak nie wiesz spytaj @pali).
Forum jest publiczne i każdy może się wypowiedzieć. Nie uważam się za mądrzejszego od innych. Tu już jest kilku takich, nie chcę im zabierać roli. Mam swoje zdanie na temat tego, co pokazałeś i tyle. Nie możesz się z tym pogodzić?

Dałeś filmik, który pokazuje tak oczywiste rzeczy, że aż szkoda tych paru minut na niego. Jeszcze chcesz, żeby go wszędzie rozsyłać, jakby nagle wszystkie biura, sorry, office, były zagrożone.

Wiesz może, ile było takich przypadków w Polsce, że trzeba rozsyłać ten spam?
Kris jest offline   Odpowiedz cytując ten post