Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.09.2012, 19:51   #9
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Dlaczego mamy nie używać cytowania? W taki sposób jest łatwiej komuś odpisać, oraz odnieść się do jego wypowiedzi. Pisanie luzem powoduje jeszcze większe rozmycie odpowiedzi i zazwyczaj wydłużenie jej.

To że np. u mnie posty są długie znaczy tylko i wyłącznie to, że odnoszę się do dużej ilości tekstu. Kurde forum jest po to aby dyskutować, pozytywnie kłócić się, podawać argumenty, obalać argumenty innych, WYPOWIADAĆ SWOJE ZDANIE.

Limit cytowań wprowadzi jeszcze większe rozmycie dyskusji i skupienie się na rzeczach pobocznych danej wypowiedzi. Często ktoś coś pisze, i tak na prawdę nie wiadomo do czego się odnosi.

Na pewno jeżeli taki limit zostanie wprowadzony to przestanę często pisać. Co prawda dużo postów ostatnio ląduje w temacie o jabłkach, to jednak stworzyłem kilka ciekawych dyskusji, znowu w innych staram się brać czynny udział.

Tak mnie ciekawi dlaczego @pali chcesz ten limit? Bo jak dla mnie to będzie służyło tylko i wyłącznie rozmywaniu wpisów i tworzeniu dyskusji pobocznych, których tutaj i tak nie brakuje...