Cytat:
Napisany przez pali
Reetou, nie wiem gdzie widziałeś "koczujących pod sklepem". Chyba na amerykańskim filmie.
|
Widziałem na wielu filmach, poszukaj na YT to sam zobaczysz - ja byłem przerażony, Wg mnie, wiekszość tych ludzi kwalifikuje się do leczenia psychiatrycznego.
Cytat:
Napisany przez pali
Naprawdę uważasz M@Xa za bezkrytycznego? Przecież wiesz, że on sobie jaja robi; nic dziwnego, w takiej atmosferze...
|

- M@xiu - czyli człowiek, z którym NIGDY się nie zgadzam, i z którym drę koty od zawsze, jest jednym z najsympatyczniejszychh ludzi, jakich znam. W większości przypadków, robi sobie totalne jaja z bezmyślnych hejterów, np. operując słowem "idealny" w stosunku do wszystkiego, co ma japko.
Cytat:
Napisany przez pali
A może chodzi o to, że M@Xa stać?! Jak widać, ciągle pisze posty w drodze do pracy lub w drodze z pracy, w kółko mówi o jakichś szkoleniach - nie jest leserem jak większość tu na forum (włącznie ze mną). Czyli co... idiota, gangster, aferzysta? Reetou, nie uwierzę że tak myślisz....
|
Jak M@xa stać - to można mu tylko pogratulować. Każdemu wolno przepłacać 500%, jeśli tylko chce i ma na to pieniądze - prawda M@xiu?
Cytat:
Napisany przez pali
Ja bym M@Xa nazwał miłośnikiem Apple...
|
Niestety, muszę się zgodzić, bo na określenie "Fanboy" trzeba sobie zasłużyć. Przede wszystkim: bezmyślnością, całkowitym brakiem inteligencji oraz wyobraźni, Max nie ma żadnej z tych cech, a więc do określenia "Fanboy" - kompletnie nie pasuje.
Ale nie ma sprawy- jak ktoś chce , to chętnie podam ksywki paru znanych mi - rasowych - Fanboyów, oraz adresy, gdzie mozna znaleźć ich wpisy.
A na razie - "ręce precz od M@x'a". (:-D)