Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.09.2012, 13:24   #5168
sobrus
Jukebox Hero

Data rejestracji: 17.09.2004
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Pali, tafiłeś w dziesiątke. M@X to miłośnik. I poleca innym to czego sam używa i co mu odpowiada, dokładnie tak samo jak wszyscy inni użytkownicy forum.
Andy poleca Netgear i Della. M@X poleca Apple (choć fakt za często, przecież nie każdy ma ochotę zmienić całą plaftormę, żeby rozwiązać swój problem).
Dla jednego większą wagę mają możliwości i cena, dla drugiego wygląd i łatwość obsługi.

Tak jest, M@X przykłada ogromną wagę do wyglądu. I wolno mu. Nie rozumiem dlaczego tylko cena i możliwości mają się liczyć? I chłodne kalkulacje co się najbardziej opłaca.

A obraz Apple i jego posiadaczy jest totalnie zniekształcony przez to co piszą w internecie. Dlatego uważam że to jest nagonka.
W rzeczywistości (poza mediami) też nic takiego nie zauważyłem, a większość argumentów po krótkiej weryfikacji okazuje się błędna i/lub nieprawdziwa.
Część oczywiście jest zasłużona, ale świętych korporacji przecież nie ma.

W moim otoczeniu parę osób ma iPhone i jeszcze go w łapkach nie miałem. Widziałem RAZ (raz w życiu widziałem iPhone, 3GS!). U niektórych tylko słyszałem, że mają.
Za to najnowszymi Androidami to każdy sie od razu chwali, żebym przypadkiem nie przegapił że kupili nowy model.. patrz! Note! Jaki ma zajeisty ekran!

Ostatnio zmieniany przez sobrus : 07.09.2012 o godz. 13:49
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post