Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.09.2012, 13:53   #5169
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Aaaaale fajnie, dałeś mi sposobność do wyżycia się

[QUOTE=sobrus;1221191]
Andy poleca Netgear i Della. M@X poleca Apple.

M@X nie poleca Apple, M@X go kocha, nieprzytomną, nierealistyczną miłością. Niedługo M@X dowiedzie nam, że rozmiar ekranu nowego IP5 - czyli 4" jest idealny, chociaż 3,5" też był idealny. Ten 4" jest po prostu idealaniejszy - i tyle. "Rok 1984" się kłania. To dla tych, co czytaja książki. UWAGA! Książki - to takie prostokątne, złożone z papieru (*patrz: Wikipedia - papier) przedmioty, w których kiedyś zapisywano content.

Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Tak jest, M@X przykłada ogromną wagę do wyglądu. I wolno mu.
Święta prawda - wolno mu. Ale mnie- dla odmiany - wolno przytoczyć autentyczny cytat z rozmowy, którą słyszałem:
A: kupiłem białego iPhona - jest taki śliczny
B: a ja jestem hetero :-(

Nie mam nagrania, ale ręczę za autenttycznośc tego dialogu.

Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
A obraz Apple i jego posiadaczy jest totalnie zniekształcony przez to co piszą w internecie. To jest nagonka.
I tu się niestety nie zgadzam. Tzw. "użytkownicy" Apple, na wiekszości forów ( a przede wszystkim na sztandarowym forum wszystkich fanboyów - czyli MyApple.pl) wypisują totalne bzdury, które mają uzasadnić ich fanatycznie religijny stosunek do wszystkiego, co ma logo z japkiem. Oczywiście, sam znam kilku rozsądnych użytkowników sprzętu z ogryzkiem, którzy potrafią uzasadnić swój punkt widzenia, ale jakieś 99% reaguje na jakąkolwiek krytykę japka : nie miałeś w ręku i nie stać cię".

I te 99% fanatyków niestety zarabia na obraz przeciętnego uzytkownika Apple w internecie.
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post