Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.09.2012, 14:18   #5171
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Widzę że wiesz o M@Xie więcej niż on sam.
Jeśli masz coś do moich opinii - uwierz mi, że M@x potrafi się znakomicie sam obronić przede mną i nie potrzebuje żadnych adwokatów.
Cytat:
Pozwolę sobie wstrzymać się od komentarza rozmowy który przytoczyłeś. Jest wyjątkowo niskich lotów.
Pozwolę sobie zauważyć, że przytoczyłem fragment rozmowy bez żadnego komentarza z mojej strony.
Cytat:
Obrażanie użytkowników Apple to chyba jakaś Twoja pasja?
Ja rozumiem, że potrafisz zacytować choćby jeden z moich wpisów, w którym obrażam kogokolwiek?

Cytat:
A Ty ubierasz się w worek po kartoflach żeby zwiększyć swoją "męskość"? A gdy wybierasz telefon to rozumiem najbrzydszy jaki jest?
Widzisz... różnica miedzy nami polega na tym, że Ty zwracasz uwagę na to, czy ten worek po kratoflach jest piękny czy brzydki, a mnie to lata i powiewa. Dla mnie ten worek ma być wygodny.

Cytat:
Wszyscy bogaci to geje. Bo ich stać na kupowanie ładnych rzeczy. Dobrze wiedzieć.
A tego to akurat pozwolę sobie nie kometować, bo mogę zabrnąć w bardzo niebezpieczne rejony, gdzie wyrażanie własnego, niepoprawnie politycznego zdania grozi dożywotnim banem i sankcjami prawnymi ze strony różnych, postępowych instutucji.

Cytat:
Co do forów to jak już kiedyś wspomniałem nie interesuje mnie co wypisują idioci. Jest ich pełno to prawda.
Tak samo jak nie czytam komentarzy na onecie. Mówię o normalnych ludziach.
A ja pisałem wyłacznie o idiotach - i chyba określiłem ich dość dokładnie.
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post