Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.09.2012, 21:01   #4
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Nie jest sztuką wkleić cytat na pół ekranu. No ale jak się nie ma nic do powiedzenia...

Jeżeli komuś tak bardzo przeszkadza dyskusja, to nie musicie jej czytać.
Jak na razie to chyba dwie, trzy osoby starają się pisać coś konkretnego...
Nie jest sztuka.... może nie jest, ale powiem wprost.
Dyskusja z Tobą, jest jak walka z wiatrakami. Nic nie daje.
Używasz sofistyki (pewnie nawet nie wiedząc co to jest), jezuickich chwytów retorycznych i najgorszych metod erystycznych.
Wyrywasz cytaty z kontekstu, i przeinaczasz ich znaczenie.
Mam wrażenie, ze sprawia ci maniakalną przyjemność znajdywanie i cytowanie niepochlebnych opinii o Apple i użytkownikach tego sprzętu.
Sam fakt, ze ktoś może używać Apple i mieć z tego przyjemność i satysfakcje - sprawia ci ból i powoduje atak agresji.
Bo to musi być fanboj najgorszego gatunku i pewnie jeszcze zboczeniec.
(czyż nie było takich opinii!!!)
Mnie to tam rybka, ale sporo ludzi jednak czyta to forum i wyrabia sobie zdanie, nie tylko o sprzęcie. I ludziach też
I to by było z mojej strony, na tyle.

Dla jasności - obecnie używam trzech systemów operacyjnych:
Mac OS X, Windowsa XP i 7, oraz Zorina.
Na Linuxie rzeczywiście nie mam wirusów, trojanów, ale tez nie mam drukarki i Wi-Fi
Na Win i Mac OS mam wszystko - ale Mac OS jest elegancki i to mnie przekonuje.
Windowsa 8 i Mac OS Mountain Lion z cala pewnością w najbliższym czasie nie będę używał.

I taka uwaga na marginesie - to forum strasznie zeszło na psy - nic przeciwko psom nie mając. Bardziej przypomina forum onetowskie dla pryszczatych nastolatek, niż "poważne" forum tematyczne
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post