Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.09.2012, 21:49   #1845
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
rozumie

pytanie do czego zestaw ma służyć ?
powiem ci tak MBO są na chipsecie 77 tj. natywne wsparcie dla SATA3 i USB3 a nie zew. chipset który jest moim zdaniem takim 2,5... czy to SATA czy USB

co do zwykłego poczciwego PCI hmm pytanie co tam podłączyć i jeszcze żeby sterowniki do tego działały pod Win& i nadchodzący Win8

jeśli to ma być standardowy zestaw domowy z integr. GPU to kupowanie i5 jest bez sensu tym bardziej i7

to samo tyczy się zintegrowanego GPU HD2500 a HD4000 w IB. i tak i tak nie da się na tym grać a na obu będzie działać 1080p.

co do AMD nie wypowiadam się bo skoczyłem z nimi w 20xxr. za czasów Atlona XP
wiem jedno że obecny mój i7 950 1st. gener. jest nadal szybszy od najnowszego AMD. a procek ma za miesiąc 2lata jak go mam. tyle w temacie AMD u mnie.

dylemat to ja mam nie wiem czy trzymać dalej GTX 580 czy kupić już GTX 680