Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.09.2012, 22:37   #23
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez czaro80 Podgląd Wiadomości
Może nie każdy trawi mp3,ale jest to tania alternatywa do wypalanych CD-R które nie zawsze dobrze brzmią,chodzi mi o problemy jak ludzie piszą: trzaski,odtwarzacz nie widzi płyty,że "tego nie da się słuchać -ponieważ płyta tak trzeszczy po wypaleniu"itd...dlatego ja z tym skończyłem ponieważ szkoda nerwów,czasu,kasy na płyty i nagrywarki -made in china.Jak już słucham oryginalne płyty,a jak nie mam to jak wyżej napisałem.Wypalanie płyt CD-R z mp3 to dziś wielka niewiadoma,już chyba każdy się przekonał,podobnie z płytkami CD-R czy nagrywarkami chińskimi - nie ważne czy kosztuje 60-czy 160zeta ale i tak to samo.Wystarczy dobry sprzęt,dobra wieża,dobry wzmacniacz,głośniki i procesor.
Pozdrawiam serdecznie.
Czy ktos słyszy różnice czy nie o już sprawa indywidualna, ja słucham muzyczki na kinie domowym ,
kino sony - takie średnie, kolumny tonsil , bez procesora czy innych ulepszaczy - jak dla mnie poezja

moje kino nie czyta mp3ek wiec ich nie używam, praktycznie w ogóle poza tym dyskwalifikują je przerwy w koncertach[wspominałem w poprzednim poscie]
dla mnie to ważna sprawa - każdy set, koncert czy spora ilośc płyt jest zlana w całośc

aa i jeszcze jedno moje obie chinskie nagrywarki nagrywaja poprawnie płyty audio cd także tez problemu nie mam

pozdrawiam
- Deckard - jest offline