Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.03.2003, 07:58   #62
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
dodam jeszcze od siebie cosik bo przeczytalem te wypociny i klotnie z wielkim zazenowaniem

Martin - masz jeden feler - za wszelka cene wciskasz innym ze ejstes fachowcem i na tym i na tamtym 'sie znasz' - trzeba byc strasznei zadufanym w sobie bubkiem zeby pisac takie rzeczy w obliczu tego ze sam piszac krecisz i co jakis czas wykazujesz sie brakiem wiedzy, pisanie ze 'ja sie na w2k znam' w kontekscie sterownikow do karty dzwiekowej czy innej peryferii jest smieszne - co to ma do rzeczy ze znajomoscia systemu? nic!
tekst o 'plastikowych kolumienkach' byl przegieceim za ktore najchetniej usunalbym cie z forum - co z tego chlopcze ze masz kupe kasy - o czym czesto i chetnie przypominasz - skoro godnosci i szacunku dla innych ci brak? plastikowe kolumienki? a zjedz sobie plextora na nerwy...

ps. tekst z angielskiego manuala dotyczy karty 5.1 - karta kolegi drusa jest karta 4.1 - wiec tekt jest hmm... zbedny
ps2. obrazki ktore zamieszczales na poczatku byly sprytna gra psychologiczna - czemu nie zakresliles i rozjasniles tez tego 6 glosnika? bo tak wygladalo ta jakby on tez tam byl ale nie dzialal

tommyx - nie wiem co cie podkusilo do takiego najazdu - ale prosze nei rob tego wiecej - bo jakos nie mam pewnosci czy bronione przez ciebie pozycje byly sluszne - wlasciwie inaczej - sprawa a boot.ini jest raczej pewne ze racji nie miales...

reszta - LOOZ! - uzywajcie opcji ignore - pomaga uniknac niepotrzebnych stresow - sam uzywam i lista dzis znow spuchla...