Ps3 kupiłem bo jak fama niosła ze Cell/Be to taki szybki i bijący pecety procek ze hoho.
Swego czasu za 5 euro kupiłem "HP Compaq t5300 Thin Client (with TM5600 533 MHz)
"
Miał tylko 64mb ram z czego połowa to firmware zabierało a reszte zajmował system np. thinyCore - który tam wgrałem , i wyobraz sobie ze video 720p leci na tych paru mb bez problemu ,firefox tez a dla czego na cell-u nie.
Według mnie to po prostu pierwsza i bardzo nie udana konstrukcja była i dla tego nie smiga tak jak powinna ,za Cell-a nadgania GPU i dla tego jest taka kicha jesli idzie o gry na ps3 z czym nieraz twórcy mówili ze nie które tytuły nie da sie na tym zrobić w takie krasie jakiej by chcieli.
A co do grania to w ogóle nie rzne w gry typu popatrz na ładny filmik i obojętnie co bedziesz naciskał na padzie i tak dojdziesz szczęsliwie do końca.
Cytat:
Nigdy nie rozumiałem ludzi, którzy sprzedają swoje konsole...
A jeśli czekasz na hacki konsol tylko po to aby wrzucić tam Pingwina to lepszym rozwiązaniem jest HTPC.
|
Na co mam czekac jesli sam moge to robic na czym chce?
Pytanko edycja postu nie działa jak zedytuje to mi posta kasuje nie moge nic zmienic.
ps. usun to po zbadaniu problemu.

Dla czego tego pista da sie a te wyzej nie?.
"Kupie Wii U tez dla tego ze za te 300 stówy nie kupisz pc o takiej mocy , a po zatym to moje hobby wgrac linuxa chociaz by na pralkę Frania!!
Edycja juz tez nie działa ok ide na browara.
Cytat:
Napisany przez arcade
Edycja juz tez nie działa ok ide na browara.
|
Sorka nie beda wam tu trolił edycja działa jak sie wyloguje i prubóje napisać nie zalogowany .
"ostatnie zdanie wyszła nowa wersia RedRibbon czy zauwazyliscie ze nie ma zadnego patch-a od gleva czemu